Quinta Do Lago

Starta säsongen rätt! Följ med på de uppskattade resorna. Vi flyger med SAS Plus  till vackra och exklusiva Quinta DO Lago på Algarvekusten i Portugal. Vi fortsätter med vårt uppskattade upplägg med tidigare starttider. Före spel ingår träning/uppvärmning för er som önskar. Vi är två PGA pro på plats för att maximera just din träning. All träning utgår ifrån den teknik du har idag. Vi kommer också att utveckla spelstrategin då den största delen av träningen sker på banan. Upplev skillnaden med spellektion och coachning på banan. Till kvällen blir det gemensam middag och massor av trevligt!

Conrad Algarve *****
Ett exklusivt hotell i Quinta do Lago området. Att bo på Conrad är en upplevelse i sig, service och kvalité som slår det mesta. Hotellet ligger endast 5-min från banorna med transfer (ingår). Gångavstånd ifrån hotellet finns ett mindre köpcenter med butiker och restauranger. Området Quinta do Lago är känt för sina fina natur och det vackra naturreservatet Rio Formosa.

Golfbanorna
Vi kommer att spela tre olika banor. Quinta do Lago North, Quinta do Lago South och Laranjal. Tre riktigt fina och påkostade banor av klassisk karaktär. Kända för sin fina kvalité. Vinnare av bästa golfupplevelse både 2015 och 2016 av World Golf Awards.

INFOBLAD QUINTA DO LAGO

Resedatum, vecka 10, 11, 12, 13, 14, 15, 15, 17 och 18

För ytterligare info om hotellet och banorna se
www.quintadolago.com, www.conradalgarve.com

 

Resan säljs och marknadsförs av Cervin Travel.
Medlem i Svenska Resebyråföreningen och ställer säkerheter hos Kammarkollegiet enligt resegarantilagen. SRF resevillkor tillämpas. För villkor och försäkringar se Resevillkor